Haaween tunnistettava valejulkisivu

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Haawe on?

Haawe Boutique Apart Hotel on Suomen Lapissa sijaitseva designhotelli. Tarjoamme majoitusta yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa aivan Rovaniemen keskustassa sijaitsevassa historiallisessa rakennuksessa.

Meillä ei ole perinteistä 24/7 toimivaa vastaanottotiskiä. Palvelemme teitä kuitenkin päivittäin hotellilla, ja tulemme toivottamaan jokaisen vieraamme henkilökohtaisesti tervetulleiksi Haaweeseen.

 

Varaukset

Miten voin varata huoneen Haaweesta?

Huonevarauksen voi tehdä suoraan verkkosivuillamme osoitteessa www.haawe.fi tai käyttämillämme varaussivustoilla (booking.com, expedia.com, hotels.com ). Voitte tietysti myös halutessanne tehdä varauksen soittamalla tai sähköpostitse.

Huone maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä. Emme normaalitilanteessa ota vastaan varauksia tai maksuja paikan päällä.

Miten voin perua huonevarauksen?

Peruaksesi huonevarauksen ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai soita meille. Muistathan laittaa sähköpostiin varausnumerosi!

  • Jos perut varauksen viimeistään 48 tuntia ennen sen alkamista, palautamme koko varausmaksun.
  • Jos perut varauksesi viimeistään 24 h ennen sen alkamista, palautamme 50 % varausmaksusta.
  • Jos peruutat varauksen alle 24 h ennen sen alkamista, emme valitettavasti palauta varausmaksua.

HUOM! Vilkkaimmalle sesongille (1. joulukuuta – 31. maaliskuuta) tehtyjä varauksia ei voi peruuttaa.

Saapuminen

Jos Haaweella ei ole vastaanottotiskiä, mistä saan avaimen huoneeseeni ja kuinka tavoitan tarvittaessa henkilökunnan?

Sekä pääsisäänkäynnin että huoneiden ovissa on avaimettomat sähkölukot, jotka avautuvat koodilla. Lähetämme vieraillemme koodin 24 h ennen varauksen alkua.

Huoneen avaimeton koodilukko

Palvelemme vieraitamme paikan päällä päivittäin klo 12–21. Vastaanottoaulassa ja ulko-oven vieressä on vastaanotto-nappi, jota painamalla saatte yhteyden henkilökuntaan.

Onko mahdollista saada ovikoodi aikaisemmin kuin 24 h sisällä saapumisestani?

Voimme lähettää ovikoodin myös aikaisemmin, jos tilanne niin vaatii. Ottakaa vain meihin yhteyttä, niin hoidamme homman.

Kuinka kirjaudun sisään?

Huoneesi on käytössäsi saapumispäivänä klo 16 lähtien. Haaweella ei ole kirjautumismuodollisuuksia, joten voit mennä suoraan huoneeseesi ja asettua taloksi.

Miten uloskirjautuminen tapahtuu?

Huone on käytössäsi lähtöpäivänä klo 11.30 saakka. Uloskirjautuminen on helppoa: lähde vain huoneesta ja sulje ovi.

Oleskelu ja liikkuminen

Onko Haaweessa aamupalaa?

Haaweessa ei ole ravintolaa, mutta jokaisessa huoneessa on hyvin varusteltu keittiö ja huoneen hintaan sisältyvät aamiaistarvikkeet, kuten muroja, kaurahiutaleita, kahvia/teetä, leipää, mehua, maitoa, salamia, juustoa ja voita.

Jos sinulla on ruoka-aineallergioita tai noudatat erikoisruokavaliota, ilmoitathan niistä meille viimeistään kaksi päivää ennen saapumistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon aamiaistarvikkeissa

Haaween aamiaiskattaus Hanki-huoneessa

Onko Haaweella matkalaukkusäilytystä?

Kyllä. Voit jättää matkalaukkusi meille säilytykseen, jos saavut ennen kuin saat huoneesi käyttöön tai tarvitset paikkaa matkatavaroille uloskirjautumisen jälkeen. Matkalaukkusäilytys on K-kerroksessa.

Matkalaukkusäilytyksessä on lukittavat säilytyslokerot matkalaukuille. Voit asettaa itse väliaikaisen lukituskoodin säilytyslokeroon.

Onko Haaweella pysäköintipaikkoja?

Haaweella on asiakkaita varten maksuttomia pysäköintipaikkoja rakennuksen takana (käynti pysäköintialueelle on Haaween ja Arctic Design Shopin välistä). Jos tarvitset pysäköintipaikkaa, ilmoitathan siitä meille ennen saapumista.

Kun saavut perille, voit pysäköidä mille tahansa vapaalle paikalle pysäköintialueella. Saadaksesi maksuttoman pysäköinnin ilmoita saavuttuasi meille varausnumerosi ja autosi rekisterinumero.

Kuinka pääsen Haaweeseen Rovaniemen lentokentältä?

On kaksi helppoa tapaa, jolla pääset lentokentältä Haaweeseen:

  1. Taksi: Taksi palvelee vuorokauden ympäri numerossa +358 200 88000 . Lisää tietoa löydät osoitteesta www.rovaniemenaluetaksi.fi
  2. Lentokenttäbussi: Lähin pysäkki on Arctic light Hotel, 100 m päässä Haaweesta. Lisää tietoa lentokenttäbussista löydät osoitteesta airportbus.fi

Kuinka pääsen Haaweesta Joulupukin pajakylään?

Pajakylään pääsee bussilla. Bussin no. 8 ja Santa’s Express bussien pysäkki sijaitsee Aallonkadulla n. 100 m Haaweesta, ja ne kulkevat joka päivä.

Voit myös tilata taksin. Taksin tilaaminen onnistuu vaikka painamalla taksi-nappia aulassamme.

Onko Haaween lähellä baareja tai ravintoloita?

Kyllä, lähistöllä on useita baareja ja hyviä ravintoloita.