Tervetuloa Haaweeseen Rovaniemelle!

Jos haluat majoitukselta yksityisyyttä, elämyksellisiä yksityiskohtia ja viimeisteltyä designia kaupungin parhaalla sijainnilla, olet löytänyt etsimäsi.

Vuonna 1933 valmistuneessa funkisrakennuksessa, aivan Rovaniemen keskustassa sijaitsevassa Haawe Boutique Apart Hotelissa on 14 huonetta, joista jokaisella on oma tarinansa. Huoneiden sisustusta ovat inspiroineet Lapin vaihtuvat vuodenajat ja luonto ilmiöineen.

Majoitus

Haaweessa on 12 huonetta ja kaksi sviittiä, joista jokainen on tunnelmaltaan erilainen. Viihdytkö mieluiten puun, tummien värien ja lämpimän tunnelman ympäröimänä, vai nautitko vaaleista pinnoista ja pelkistetystä minimalismista? Tai vaaditko majoitukseltasi ylellistä varustelua ja yksityisyyttä?

Revontuli

68 m² | max. 6 hlö

Unohtumatonta mukavuutta revontulten keskellä

Tutustu

Hanki

45,5 m² | max. 4 hlö

Tilaa ja valoa nautiskelijoille

Tutustu

Kota

22,5 m² | max. 2 hlö

Kodikkaasti takan ääressä

Tutustu

Palveluis­tamme

Haawe on Apart Hotel eli huoneemme ovat hyvinvarusteltuja, yksilöllisiä studiohuoneistoja. Meillä ei ole perinteistä vastaanottotiskiä, mutta palvelemme teitä päivittäin hotellilla.

Lue lisää

Haawe antoi suojellulle rakennukselle uuden elämän

Osuuskauppa Haaween sisäänkäynnin puolelta 1957
Kuvalähde: Lapin maakuntamuseo. Kuvaaja: Lauri Alanärä.

Haaween valkoiseksi rapattu päätyseinä on nähnyt Rovaniemen muuttuvan maalaiskylästä kansainväliseksi Lapin pääkaupungiksi. Valmistuessaan rakennus oli paikkakunnan ensimmäisiä moderneja liikehuoneistoja ja herätti ihastusta arkkitehtuurillaan. Yhtenä harvoista keskustan rakennuksista se selvisi myös toisen maailmansodan tuhoista.

Kun Haawe avasi ovensa joulukuussa 2018, tämä kaupunkikuvan kannalta keskeinen, suojeltu rakennus sai arvoisensa uuden elämän. Huoneemme tarjoavat vieraillemme designia ja ihastuttavia yksityiskohtia – kuten upouuden kauppaliikkeen marmoritasot ja lasihyllyt aikanaan.

Tutustu huoneisiimme

Share your story #haawestories