Palvelumme

Täältä löydät tietoa palveluistamme. Jos mieleesi tulee kysyttävää koskien varaustasi tai muita käytännön seikkoja, älä epäröi ottaa yhteyttä! Autamme mielellämme.

 

COVID-19 -TIEDOTE

Teidän ja henkilökuntamme turvallisuuden takaaminen on meille äärimmäisen tärkeää, joten koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi olemme päivittäneet toimintatapojamme. Tietoa peruutuskäytännöistä, käyttämistämme varotoimenpiteistä vieraiden turvallisuuden takaamiseksi sekä yleisiä ohjeita matkailijoille löydät klikkaamalla.

Vastaanotto

Haaweessa ei ole perinteistä 24 h vuorokaudessa avoinna olevaa vastaanottoa, mutta hotellin ala-aulassa on pieni vastaanottotiski, joka palvelee asiakkaita sesonkiaikana päivittäin klo 11–19. Muina aikoina olemme tavoitettavissa hotellilla joka päivä klo 12–21. Käymme myös toivottamassa henkilökohtaisesti tervetulleiksi kaikki vieraamme varmistaaksemme, että kaikki on kunnossa.

Vastaanottoaulasta löytyy puhelin, jolla voi tilata taksin tai ottaa yhteyttä henkilökuntaamme.

Vastaanottoon saat yhteyden myös puhelimitse tai sähköpostitse
Puh. +358 40 093 3689
[email protected]

Sisään- ja uloskirjau­­­­tu­minen

Saat huoneen käyttöösi klo 16 saapumispäivänäsi, ja sinun tulee lähteä sieltä lähtöpäivänäsi klo 11.30 mennessä. Sekä sisään- että uloskirjautuminen tapahtuvat automaattisesti. Huoneissa ja pääsisäänkäynnissä on numerokoodilla toimivat, avaimettomat sähkölukot, joiden koodit lähetämme asiakkaille 24 h ennen varauksen alkua. Asiakas kirjautuu sisään, kun koodia käytetään ensimmäisen kerran. Myös uloskirjautuminen tapahtuu automaattisesti, kun asiakas jättää huoneen viimeisen kerran. Koodi on voimassa saapumispäivästä klo 16 alkaen lähtöpäivään klo 11.30 asti.

Lisävuoteet ja vauvan­sänky

Kaikkien huoneiden perushinta sisältää yöpymisen ja aamiaisen kahdelle. Ilmoitattehan lisävuodetarpeen varauksen yhteydessä! Lisävuoteita ei lasketa suoraan varauksen kokonaishintaan, vaan ne maksetaan erikseen perille saavuttuanne. Lisävuoteissa majoittuvista perimme lisämaksun, 35 €/hlö/yö.

Jos matkustat alle 2-vuotiaan lapsen kanssa ja tarvitset vauvansänkyä, ilmoitathan siitä meille varauksen yhteydessä! Etukäteen ilmoitettuna vauvan vuoteesta ei peritä lisähintaa.

Räätälöity DIY-aamiainen

Huoneen hintaan kuuluvat ainekset ruokavalioonne räätälöityyn tee-se-itse-aamiaiseen. Kurkistakaa jääkaappiin, sieltä löytyy! Ilmoitattehan huonevarauksen yhteydessä huoneseurueenne mahdolliset erikoisruokavaliot, niin osaamme ottaa ne huomioon.

Aamiaiseen kuuluu mm. herkullista kylmäpuristettua mustikkamehua, jugurttia ja voileipätarvikkeet. Huoneessanne on myös veden- ja kahvinkeitin sekä kahvia ja teetä.

Lue lisää herkullisesta aamiaisestamme!

Ilmainen pysäköinti

Haaweella on asiakkaita varten maksuttomia pysäköintipaikkoja rakennuksen takana (käynti pysäköintialueelle on Haaween ja Arctic Design Shopin välistä). Jos tarvitset pysäköintipaikkaa, ilmoitathan siitä meille ennen saapumista.

Kun saavut perille, voit pysäköidä mille tahansa vapaalle paikalle pysäköintialueella. Saadaksesi maksuttoman pysäköinnin ilmoita saavuttuasi meille varausnumerosi ja autosi rekisterinumero.

Ei lemmikkejä

Haawe on lemmikkivapaa hotelli.

Matkatavara­säilytys

Jos saavutte Rovaniemelle ennen sisäänkirjautumisaikaa (klo 16) tai lähdette uloskirjautumisajan (klo 11.30) jälkeen, voitte jättää matkatavarat säilytettäväksi matkatavarahuoneeseemme. Matkatavarasäilytys sijaitse K-kerroksessa. Huoneessa on turvalliset, lukittavat säilytyslaatikot matkalaukuille ja muille tavaroille. Kertokaa meille aikataulunne ennen saapumistanne, niin voimme palvella teitä tässäkin asiassa.

WiFi

Haaweessa on maksuton WiFi (Haawe Guest).

Pyykkitupa

Vieraanamme voit käyttää myös pyykkitupaamme (Laundry room). Löydät sen toisesta kerroksesta B-uloskäynnin portaikosta. Kulku B-uloskäynnin portaikkoon on käytävän keskiosassa, ja se on merkitty Laundry room -kyltillä.

Muut palvelut

Siivoamme huoneet päivittäin, jolloin täydennämme myös aamiaistarvikkeet ja suihkutuotteet. Jos huomaatte puutteita huoneenne varustuksessa tai teillä on kysyttävää huoneeseenne liittyen, ottakaa yhteyttä joko aulapuhelimella tai

Puh. +358 40 093 3689
[email protected]aawe.fi