Talvinen loma Rovaniemellä – Majoitu 20% edullisemmin

Haaweessa Rovaniemellä vietät talven unohtumattomimman loman. Reippaile Lapin luonnossa, vieraile Napapiirillä, koe kulttuurielämyksiä, herkuttele maukkailla illallisilla ja nauti huoneidemme tarjoamasta hemmottelusta. Täällä puuhaa riittää moneen makuun!

Lapin luonto ympärilläsi, ulkona ja sisällä

Rovaniemellä kaikkialta on lyhyt matka luontoon. Haaween huoneiden sisustusta inspiroineita maisemia pääsee ihailemaan jalkaisin suoraan hotellilta. Rovaniemellä on myös rikas kulttuurielämä, korkeatasoisia museoita ja viihtyisiä kahviloita. Ostoksilla keskustassa ja napapiirillä voi hankkia omaksi tai lahjaksi huoneistamme tuttuja designesineitä ja muuta suomalaista designia. Lapsiperheille löytyy helposti saavutettavia elämyksiä, ja mahdollisuus tavata Joulupukki ilmielävänä vuoden jokaisena päivänä kiinnostaa myös monia aikuisia.

Majoitu 20% edullisemmin

Tarjoamme majoitukset nyt 20% edullisemmin. Alennus on voimassa 5.1.–26.4.2021 tehdyille varauksille. Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä varatessasi koodia SPRING21. Tarjous koskee varauksia, jotka ovat tehty suoraan verkkosivuiltamme tai sähköpostitse. Voit peruuttaa varauksen veloituksetta vähintään 10 päivää ennen saapumista.

Tutustu huoneisiin