Äiti ja lapsi leikkivät lumessa Kemijoen rannalla lähellä Jätkänkynttilää.

Talvilomalle Lappiin – 20% huonehinnoista

Jos etsit vaivatonta ja mukavaa koko perheen talvilomakohdetta tai palveluiden ympäröimää pysähdyspaikkaa matkalla tunturiin, tule Haaweeseen Rovaniemelle!

Vietä vaivaton talviloma Lapissa 20% edullisemmin

Tyylikkäät ja tilavat huoneet, joissa koko perhe takuulla viihtyy. Lumiaktiviteettien pariin muutamassa minuutissa. Loistava sijainti keskellä Rovaniemen ravintolakorttelia ja kulttuurikohteiden tuntumassa. Boutique Apart Hotel Haaweessa Rovanimellä yövyt mukavasti kävelymatkan päässä kaikesta, etsit sitten pysähdyspaikkaa matkalla tunturiin tai vaivatonta koko perheen talvilomakohdetta. Kun varaat huoneen nyt verkkosivuiltamme, saat 20 % alennuksen huonehinnasta.

Lumilajien pariin muutamassa minuutissa

Haawe sijaitsee aivan Rovaniemen ydinkeskustassa, lähellä kulttuurikohteita, ravintoloita, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia, mutta luontoelämykset ja lumiaktiviteetitkaan eivät ole kaukana. Ounasvaaran hiihtoladut, talviretkeilyreitit ja talvipyöräilyreitit kulkevat vain n. 1 km päässä Haaweesta. Ounasvaaran hiihtokeskus rinteineen sijaitsee n. 5 minuutin ajon päässä hotellilta. Rovaniemellä on myös hyvät mahdollisuudet moottorikelkkailuun, ja kelkkoja löytyy vuokralle, jos omaa ei ole.
Mitä tahansa teetkään päivän aikana, Haaweeseen on taatusti mukava palata.

14 uniikkia huonetta kaupungin parhaalla sijainnilla

Lapin vaihtuvat vuodenajat ja luonnonilmiöt ovat innoittanet Haaween 14 uniikkia huonetta. Hanki tarjoaa tilaa ja valoa nautiskelijoille, Kota lämmintä tunnelmaa kahdelle ja Revontulessa voi nautiskella omasta saunasta ja tunnelmavaloista, joiden avulla taivaantulet saa näkyviin joka ilta. Vaikka huoneet ovat erilaisia, niistä kaikista löytyy mukava king size-kokoinen vuode laadukkailla vuodevaatteilla, kylpyhuone, jossa on sadesuihku, ja hyvin varusteltu keittiö ruuanlaittoon tai DIY-aamiaisen tai noutoruuan nauttimiseen kauniisti katetusta pöydästä.

Turvallisesti Haaweessa

Haaweessa majoitut aina huolettomasti, sillä huolehdimme tarkkaan sekä huoneiden että yleisten tilojen turvallisuudesta. Automaattisen sisään- ja uloskirjautumisen ansiosta vältyt kasvokkaiskontekteilta majoittuessasi. Aamiaisella ei tarvitse jonottaa, sillä huoneen hintaan kuuluu aina runsas DIY-aamiainen, johon tarvikkeet löytyvät omasta keittiöstäsi. Hyvinvarustellussa keittiössä voi laittaa ruuat itse tai nauttia take away-annoksen designasioista pöydän ympärillä. Desinfioimme yleiset tilat päivittäin, ja huoneet aina vieraiden vaihtuessa. Siivotessamme käytämme kertakäyttöhansikkaita ja kiinnitämme erityisesti huomiota kylpyhuonetiloihin sekä kosketuspintoihin.

Varaa nyt ja saat 20 % alennuksen

Tarjoamme talviloman majoitukset 20 % edullisemmin, kun varaat majoituksen Haaween verkkosivulta. Alennus on voimassa yöpymisille 14.2.–31.3.2022. Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä varatessasi koodia TALVILOMA22. Tarjous koskee suoraan verkkosivuiltamme tehtyjä varauksia.

 

TUTUSTU HUONEISIIN tai VARAA NYT