Ruskainen jokimaisema Rovaniemellä. Ruska-huone on saanut inspiraationsa Lapin ruskasta.

Syyslomaksi Lappiin – Saat 25% alennusta, kun yövyt kaksi yötä tai pidempään

Koe Rovaniemellä Lapin ruska ja revontulet, helposti saavutettavat luontopolut, kulttuurielämykset sekä syksyn sadon maukkaimmat illalliset – huoneidemme tarjoamaa hemmottelua unohtamatta. Täällä riittää puuhaa moneen makuun!

Koe Lapin luonto ympärilläsi, ulkona ja sisällä

Rovaniemellä kaikkialta on lyhyt matka luontoon. Haaween huoneiden sisustusta inspiroineita maisemia pääsee ihailemaan jalkaisin suoraan hotellilta. Rovaniemellä on myös rikas kulttuurielämä, korkeatasoisia museoita ja viihtyisiä kahviloita. Ostoksilla keskustassa ja napapiirillä voi hankkia omaksi huoneistamme tuttuja designesineitä ja muuta suomalaista designia. Lapsiperheille löytyy helposti saavutettavia elämyksiä, ja mahdollisuus tavata joulupukki ilmielävänä vuoden jokaisena päivänä kiinnostaa myös monia aikuisia.

Majoitu 25% edullisemmin

Saat 25% alennusta, kun yövyt kaksi yötä tai pidempään! Alennus on voimassa 14.9.–1.11.2020 tehdyille varauksille. Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä varatessasi koodia SYYSLOMA. Tarjous koskee varauksia, jotka ovat tehty suoraan verkkosivuiltamme tai sähköpostitse.

Tutustu huoneisiin