Ruskainen jokimaisema Rovaniemellä. Ruska-huone on saanut inspiraationsa Lapin ruskasta.

Syksyn mukavin Lapin loma nyt -20%

Koe Lapin ruska ja revontulet, helposti saavutettavat luontopolut, kulttuurielämykset sekä maukkaimmat illalliset syksyn sadosta – Haaween lämmin tunnelma ja viimeistelty design kruunaavat lomasi.

Pysähdy yön yli tai jää vaikka viikoksi – Lapin lomasi mukavimmat hetket vietät Haaweessa

Haawe sijaitsee Lapin pääkaupungissa, Rovaniemellä, matkan varrella tunturikeskuksiin. Täällä kaikkialta on lyhyt matka luontoon, ja samalla voi nauttia kaupunkielämän mukavuuksista. Huoneidemme sisustusta inspiroineita maisemia pääsee ihailemaan jalkaisin suoraan hotellilta. Rovaniemellä on myös rikas kulttuurielämä, korkeatasoisia museoita ja viihtyisiä kahviloita. Ostoksilla keskustassa ja napapiirillä voi hankkia omaksi huoneistamme tuttuja designesineitä ja muuta suomalaista designia. Lapsiperheille löytyy helposti saavutettavia elämyksiä, ja mahdollisuus tavata joulupukki ilmielävänä vuoden jokaisena päivänä kiinnostaa myös monia aikuisia.

20% syysale suoraan meiltä tehdyistä varauksista

Saat nyt 20 % alennuksen, kun varaat suoraan verkkosivuiltamme tai sähköpostitse. Alennus on voimassa 6.9.–31.10.2021 tehdyille varauksille. Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä varatessasi koodia SYKSY21

 

Tutustu huoneisiin