Sydäntalven taikaa Lapissa 20 % edullisemmin

Kaamospäivien siniset hetket, revontulet ja lumilajit. Siinäpä monta hyvää syytä tulla sydäntalvella Lappiin. Boutique Apart Hotel Haaweessa Rovanimellä yövyt turvallisesti, tyylikkäästi ja mukavasti kävelymatkan päässä kaikesta, etsit sitten pysähdyspaikkaa matkalla tunturiin, toimivaa etätyötukikohtaa tai talvista kaupunkilomakohdetta. Kun varaat huoneen nyt verkkosivuiltamme, saat 20 % alennuksen huonehinnasta.

14 Uniikkia huonetta kaupungin parhaalla sijainnilla

Lapin vaihtuvat vuodenajat ja luonnonilmiöt ovat innoittanet Haaween 14 uniikkia huonetta. Hanki tarjoaa tilaa ja valoa nautiskelijoille, Kota lämmintä tunnelmaa kahdelle ja Revontulessa voi nautiskella omasta saunasta ja tunnelmavaloista, joiden avulla taivaantulet saa näkyviin joka ilta. Vaikka huoneet ovat erilaisia, niistä kaikista löytyy mukava king size-kokoinen vuode laadukkailla vuodevaatteilla, kylpyhuone, jossa on sadesuihku, ja hyvin varusteltu keittiö ruuanlaittoon tai DIY-aamiaisen tai noutoruuan nauttimiseen kauniisti katetusta pöydästä.

Turvallisesti Haaweessa

Haaweessa majoitut aina huolettomasti, sillä huolehdimme tarkkaan sekä huoneiden että yleisten tilojen turvallisuudesta. Automaattisen sisään- ja uloskirjautumisen ansiosta vältyt kasvokkaiskontekteilta majoittuessasi. Aamiaisella ei tarvitse jonottaa, sillä huoneen hintaan kuuluu aina runsas DIY-aamiainen, johon tarvikkeet löytyvät omasta keittiöstäsi. Hyvinvarustellussa keittiössä voi laittaa ruuat itse tai nauttia take away-annoksen designasioista pöydän ympärillä. Desinfioimme yleiset tilat päivittän, ja huoneet aina vieraiden vaihtuessa. Siivotessamme käytämme kertakäyttöhansikkaita ja kiinnitämme erityisesti huomiota kylpyhuonetiloihin sekä kosketuspintoihin.

Lumilajien pariin muutamassa minuutissa

Haawe sijaitsee aivan Rovaniemen ydinkeskustassa, lähellä kulttuurikohteita, ravintoloita, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia, mutta luontoelämykset ja lumiaktiviteetitkaan eivät ole kaukana. Ounasvaaran hiihtoladut, talviretkeilyreitit ja talvipyöräilyreitit kulkevat vain n. 1 km päässä Haaweesta. Ounasvaaran hiihtokeskus rinteineen sijaitsee n. 5 minuutin ajon päässä hotellilta. Rovaniemellä on myös hyvät mahdollisuudet moottorikelkkailuun, ja kelkkoja löytyy vuokralle jos omaa ei ole.

Mitä tahansa teetkään päivän aikana, Haaweeseen on taatusti mukava palata.

Varaa nyt ja saat 20 % alennuksen

Tarjoamme  majoitukset nyt 20% edullisemmin. Alennus on voimassa yöpymisille 8.1.–15.2.2022 . Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä varatessasi koodia SYDÄNTALVI22. Tarjous koskee suoraan verkkosivuiltamme tehtyjä varauksia.

Tutustu huoneisiin