Kesäinen kaupunkiloma Rovaniemellä – Majoitu 15% edullisemmin

Tervetuloa kesäiselle lomalle Boutique Apart Hotel Haaweeseen Rovaniemelle! Haaween viihtyisät ja viimeistellyt huoneet tekevät majoituksesta elämyksen. Viivähdä siis meillä hetki matkalla tunturiin tai koe keskiyön auringon aika Lapin pääkaupungissa. Tekemistä ja kokemista riittää niin kulttuurin ystävälle ja kulinaristille kuin luonnon helmassa viihtyvällekin.

Lapin luonto ja kulttuurielämykset kävelymatkan päässä

Rovaniemellä kaikkialta on lyhyt matka luontoon. Haaween huoneiden sisustusta inspiroineita maisemia Ounasvaaralla pääsee ihailemaan jalkaisin suoraan hotellilta. Rovaniemellä on myös rikas kulttuurielämä, korkeatasoisia museoita, kiinnostavia ravintoloita ja viihtyisiä kahviloita. Ostoksilla keskustassa ja napapiirillä voi hankkia omaksi tai lahjaksi huoneistamme tuttuja designesineitä ja muuta suomalaista designia. Lapsiperheille löytyy helposti saavutettavia elämyksiä, ja mahdollisuus tavata Joulupukki ilmielävänä vuoden jokaisena päivänä kiinnostaa myös monia aikuisia.

Majoitu 15% edullisemmin

Tarjoamme majoitukset nyt 15% edullisemmin. Alennus on voimassa 1.6.–31.8.2022 tehdyille varauksille. Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä varatessasi koodia SUMMER22. Tarjous koskee varauksia, jotka ovat tehty suoraan verkkosivuiltamme tai sähköpostitse. Voit peruuttaa varauksen veloituksetta viimeistään 48 tuntia ennen saapumista.

Tutustu huoneisiin