Kesäinen kaupunkiloma Rovaniemellä – Majoitu 20% edullisemmin

Tervetuloa kesäiselle lomalle Boutique Apart Hotel Haaweeseen Lapin pääkaupungin sydämessä! Rovaniemen kesä tarjoaa tekemistä niin kulttuurin ystävälle kuin luonnossa viihtyvällekin, ja Haaween viihtyisät ja viimeistellyt huoneet tekevät majoittumisestakin unohtumattoman elämyksen.

Lapin luonto ympärilläsi, ulkona ja sisällä

Rovaniemellä kaikkialta on lyhyt matka luontoon. Haaween huoneiden sisustusta inspiroineita maisemia pääsee ihailemaan jalkaisin suoraan hotellilta. Rovaniemellä on myös rikas kulttuurielämä, korkeatasoisia museoita ja viihtyisiä kahviloita. Ostoksilla keskustassa ja napapiirillä voi hankkia omaksi tai lahjaksi huoneistamme tuttuja designesineitä ja muuta suomalaista designia. Lapsiperheille löytyy helposti saavutettavia elämyksiä, ja mahdollisuus tavata Joulupukki ilmielävänä vuoden jokaisena päivänä kiinnostaa myös monia aikuisia.

Majoitu 20% edullisemmin

Tarjoamme majoitukset nyt 20% edullisemmin. Alennus on voimassa 1.6.–31.8.2021 tehdyille varauksille. Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä varatessasi koodia SUMMER21. Tarjous koskee varauksia, jotka ovat tehty suoraan verkkosivuiltamme tai sähköpostitse. Voit peruuttaa varauksen veloituksetta vähintään 10 päivää ennen saapumista.

Tutustu huoneisiin