Kaltio-huoneen jäätaideteos.

Huhtikuussa huoneet -15 %

Jos haaveenasi on kevättalven irtiotto arjesta, tervetuloa Haaweeseen Rovaniemelle! Olemme tyylikäs ja viihtyisä aparthotel Lapin pääkaupungissa, matkan varrella tunturiin. Huhtikuussa tarjoamme 15 % alennuksen huonehinnoistamme, kun teet varauksen omilta verkkosivuiltamme.

14 uniikkia huonetta kaikilla mukavuuksilla

Lapin vaihtuvat vuodenajat ja luonnonilmiöt ovat innoittanet Haaween 14 uniikkia huonetta. Hanki tarjoaa tilaa ja valoa nautiskelijoille, Kota lämmintä tunnelmaa kahdelle ja Revontulessa koko perhe tai kaveriporukka voi nautiskella omasta saunasta ja tunnelmavaloista, joiden avulla taivaantulet saa näkyviin joka ilta.
Vaikka huoneet ovat erilaisia, niistä kaikista löytyy mukava king size-kokoinen vuode laadukkailla vuodevaatteilla, kylpyhuone, jossa on sadesuihku, ja hyvin varusteltu keittiö ruuanlaittoon tai noutoruuan nauttimiseen kauniisti katetusta pöydästä. Huoneen hintaan kuuluu aina DIY-aamiainen, johon tarvikkeet löytyvät keittiöstä. Muistathan kertoa meille, jos noudatat erikoisruokavaliota, jotta voimme räätälöidä aamupalan tarpeisiisi sopivaksi!

Kaupungin paras sijainti

Sijaitsemme keskellä Rovaniemen ravintolakorttelia ja kulttuurikohteiden tuntumassa, mutta silti lähellä luontokohteita ja aktiviteetteja. Illallisvaihtoehdoista ei ole puutetta, sillä 100 metrin säteellä Haaweesta on yhdeksän ravintolaa. Museot ja ostosmahdollisuudet ovat lyhyen kävelymatkan päässä, ja Ounasvaaran ulkoilureiteille ja laduille on matkaa vain noin kilometrin verran. Meillä voit helposti yhdistää vaikka aktiivisen luontoloman ja pohjoisen kaupunkiloman.

Varaa nyt ja saat 15 % alennuksen

Tarjoamme huhtikuun majoitukset 15 % edullisemmin, kun varaat majoituksen Haaween verkkosivulta. Alennus on voimassa yöpymisille 1.-30.4.2022. Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä varatessasi koodia April22. Tarjous koskee suoraan verkkosivuiltamme tehtyjä varauksia.

TUTUSTU HUONEISIIN tai VARAA NYT