Ensilumille Rovaniemelle 20% edullisemmin

Jos marraskuu masentaa, lähde minilomalle Lapin pääkaupunkiin! Rovaniemi on mainio kohde olit sitten viettämässä kaveriporukan pikkujouluja, laatuaikaa kahden kesken tai ottamassa lasten kanssa varaslähtöä jouluun. Yöpyminen Haaween tyylikkäissä ja kodikkaissa huoneissa kruunaa lomasi.

14 uniikkia huonetta kaupungin parhaalla sijainnilla

Lapin vaihtuvat vuodenajat ja luonnonilmiöt ovat innoittanet Haaween 14 uniikkia huonetta. Hanki tarjoaa tilaa ja valoa nautiskelijoille, Kota lämmintä tunnelmaa kahdelle ja Revontulessa voi nautiskella omasta saunasta ja tunnelmavaloista, joiden avulla taivaantulet saa näkyviin joka ilta. Vaikka huoneet ovat erilaisia, niistä kaikista löytyy mukava king size-kokoinen vuode
laadukkailla vuodevaatteilla, kylpyhuone, jossa on sadesuihku, ja hyvin varusteltu keittiö. Huoneen hintaan kuuluu aina runsas DIY-aamiainen, johon tarvikkeet löytyvät keittiöstä.

Aktiviteetteja ensilumen aikaan

Haawe sijaitsee aivan Rovaniemen ydinkeskustassa, lähellä kulttuurikohteita, ravintoloita, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia, mutta luontoelämyksetkään eivät ole kaukana. Ounasvaaran retkeily- ja ulkoilualue on vain n. 1 km päässä Haaweesta. Meillä siis majoitut sekä keskelle kaupungin palveluja että lähelle luontoa – ja maisemia, jotka ovat innoittaneet huoneidemme sisustusta.

Joulupukin kotikaupungissa voi ottaa varaslähdön jouluun jo marraskuussa. Napapiirillä Joulupukin pajakylässä on joulu ympäri vuoden. Lapsille Napapiiri on ehdoton must, mutta siellä kannattaa pistäytyä myös aikuisporukalla jouluostosten merkeissä. Pajakylässä nimittäin sijaitsevat muiden muassa Marimekon, Iittalan ja Balmuirin myymälät.

Marraskuussa Rovaniemellä pääsee jo harrastamaan lumilajeja. Ounasvaaran hiihtokeskus sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ounasvaaran ensilumenlatu avataan 30.10. ja laskettelurinteiden avajaisia vietetään Arctic Weekend -tapahtuman merkeissä 19.11.2021.

Mitä tahansa teetkään päivän aikana, Haaweeseen on taatusti mukava palata.

Varaa nyt ja saat 20% alennuksen

Tarjoamme marraskuun ajan majoitukset nyt 20% edullisemmin. Alennus on voimassa 1.–30.11.2021 tehdyille varauksille. Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä varatessasi koodia ENSILUMI21. Tarjous koskee suoraan verkkosivuiltamme tehtyjä varauksia.

Tutustu huoneisiin