Hanki-huoneessa on mukava viettää aikaa perheen kanssa.

Säästä tekemällä huonevaraus suoraan verkkosivuiltamme

Joulun molemmin puolin olevan kiireisimmän sesongin ulkopuolella tarjoamme varsin tuntuvia alennuksia suoraan verkkosivuiltamme varauksen tekeville vieraille. Edullisempien kuukausien aikana vältät suurimmat ruuhkat, mutta olosuhteita riittää silti erinomaisesti erilaisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin.

Tammi-maaliskuu 2020: säästä 20%

Onko suunnitelmissasi vierailla Rovaniemellä tammi-maaliskuussa? Hyvä valinta! Haawe Boutique Apart Hotel tarjoaa 20 % alennuksen vuoden lumisimmalle ajalle suoraan verkkosivulta tehtyihin huonevarauksiin.

Alennus on voimassa 10.1.-31.3.2020 väliselle ajalle suoraan verkkosivuiltamme tehtyihin huonevarauksiin. Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä koodia Jan-Mar2020.

Huhti-lokakuu 2020: säästä 20%

Koe Rovaniemellä huhtikuun hanget ja aurinko, raikas arktinen kesä ja yötön yö tai syksyn ensimmäiset revontulet. Haawe Boutique Apart Hotel antaa 20 % alennuksen huhti-lokakuuksi 2020 tehdyistä huonevarauksista, kun varaat suoraan verkkosivuiltamme.

Alennus on voimassa 1.4.-31.10.202 tehdyille varauksille. Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä koodia booking2020 .