Covid-19 -tiedote

Päivitetty 8.12.2021

Hyvät vieraamme,

Teidän ja henkilökuntamme turvallisuuden takaaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Täältä löydät tietoa turvallisuustoimenpiteistämme ja varauksen siirtämisestä COVID19 -epidemian aikana.

Turvallisuustietoa

Huoneistohotellissamme on vain 14 huonetta, joten yöpyminen meillä on rauhallista ja huoletonta. Hotellissamme ei ole ravintolaa eikä erillistä vastaanottoa, joten turhista henkilökontakteista sisätiloissa muiden asiakkaiden tai henkilökuntamme kanssa ei tarvitse huolehtia. Check-in ja -out tapahtuu automaattisesti, ja sisään hotelliin sekä huoneeseenne pääsette sähköpostitse saamallanne koodilla. Aamupalan voitte nauttia huoneessanne omassa rauhassa, sillä se löytyy valmiina huoneen jääkaapista.

Pyydämme teitä ystävällisesti poistumaan huoneesta siivouksen ajaksi. Jokainen huone desinfioidaan vieraiden vaihtuessa, ja kiinnitämme erityisesti huomiota kylpyhuonetiloihin sekä kosketuspintoihin, kuten kahvat, nupit, valokytkimet jne. Liinavaatteet, pyyhkeet ja pyykit pestään paikallisten viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Kun siivoamme ja valmistelemme huoneita, pidämme aina kertakäyttökäsineitä.

Huoneiden siivoamisen tehostamisen lisäksi olemme tehostaneet myös yhteisten tilojen siivousta ja desinfiointia, kiinnittäen erityistä huomiota hissiin, ovenkahvoihin, sähköisiin säilytyskaappeihin ja porraskäytävään. Yhteiset tilat desinfioidaan useita kertoja päivässä.

Rovaniemeltä löytyy Lapin Keskussairaala sekä useita yksityisiä lääkäriasemia, mikäli terveydenhoitopalveluille tulee tarvetta. Seuraamme jatkuvasti viranomaismääräyksiä ja toimimme niiden mukaan. Ajankohtaiset tiedot koronaviruksesta Suomessa löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta. Ohjeistukset matkustajille maahantuloa koskien löydät Rajavartiolaitoksen sivuilta.

Varauksen siirtäminen

Tarjoamme mahdollisuuden muuttaa varauksen ajankohtaa niille varauksille, joita ei voida peruuttaa. Ilmoitathan meille viimeistään 7 päivää ennen varauksen alkua. Varauksen uusi ajankohta tulee olla vuoden sisällä alkuperäisen varauksen ajankohdasta. Muutokset riippuvat huoneiden saatavuudesta, ja asiakkaan tulee maksaa varauksen hintaero, mikäli uuden ajankohdan hinta ylittää alkuperäisen varauksen hinnan.

Jos tarvitsette erikoisjärjestelyjä tai teillä on muuta kysyttävää, ettehän epäröi ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected], autamme mielellämme.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi!

Terveisin,
Haaween tiimi