Covid 19 -päivitys

Päivitetty 15.6.2020

Haawe Boutique Apart Hotel avaa ovensa jälleen asiakkaille 1.6.2020 alkaen

Koronavirustilanteen hellitettyä Suomessa ja Suomen hallituksen asettamien rajoituksien purkamisen alettua, olemme avanneet ovemme jälleen asiakkaille 1.6.2020 alkaen.

Sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden takaaminen on meille äärimmäisen tärkeää, joten koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi olemme päivittäneet siivous- ja vastaanottopalveluamme.

Pyydämme ystävällisesti poistumaan huoneista siivouksen ajaksi. Huoneiden siivoamisen tehostamisen lisäksi olemme tehostaneet myös yhteisten tilojen siivousta ja desinfiointia, kiinnittäen erityistä huomiota hissiin, ovenkahvoihin ja lattioihin.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin vastaamme mielellämme.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi!

 

Päivitetty 24.3.2020

Haawe Boutique Apart Hotel on suljettu 1.4.-31.5.2020

Koronavirustilanteen nopean kehittymisen johdosta päätimme sulkea Haaween 1.4.-31.5.2020 väliselle ajalle. Emme ota tälle aikavälille uusia varauksia, ja jo tehdyt varaukset perutaan.

Vastuullisena yrityksenä teemme parhaamme epidemian hillitsemiseksi ja olemme pahoillamme toimenpiteen mahdollisesti aiheuttamasta haitasta asiakkaillemme.

Jos sinulla on kysyttävää liittyen tälle ajalle tehtyihin varauksiin ja niiden perumisiin, otathan yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin vastaamme mielellämme.

Olkaa varovaisia, ja kiitokset ymmärryksestänne tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi tulevaisuudessa!

Haaween vieraille

Sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden takaaminen on meille äärimmäisen tärkeää, joten koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi olemme päivittäneet siivous-ja vastaanottopalveluamme.

Pyydämme ystävällisesti poistumaan huoneista siivouksen ajaksi. Huoneiden siivoamisen tehostamisen lisäksi olemme tehostaneet myös yhteisten tilojen siivousta ja desinfiointia, kiinnittäen erityistä huomiota hissiin, ovenkahvoihin ja lattioihin.

Tietoa matkailijoille

Suomessa vallitsee poikkeustila, ja tarpeetonta matkustamista myös maan sisällä tulee välttää. Julkisen liikenteen yhteyksiä on rajoitettu (ks. Finavian, Vr:n ja Matkahuollon sivut ). Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta löydät ajankohtaiset tiedot Suomen koronavirustilanteesta ja ohjeita miten voit ehkäistä tartuntaa ja sen levittämistä.

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä [email protected]

Toivomme, että toimimalla yhdessä saamme epidemian väistymään ja voimme pian palata normaaliarkeen.

Terveisin,

Haaween tiimi