Haawe Hotel – Spring 2023 Campaign

Koe Lapin Kevät! – Majoitu nyt 20 % edullisemmin

Tervetuloa kevätlomalle Lapppiin! Haaween viihtyisät ja viimeistellyt huoneet tekevät majoituksesta elämyksen. Viivähdä siis meillä hetki matkalla tunturiin tai koe Lapin kevät Rovaniemellä! Tekemistä ja kokemista riittää niin kulttuurin ystävälle ja kulinaristille kuin luonnon helmassa viihtyvällekin.

Lapin luonto ja kulttuurielämykset kävelymatkan päässä

Rovaniemellä kaikkialta on lyhyt matka luontoon. Haaween huoneiden sisustusta inspiroineita maisemia Ounasvaaralla pääsee ihailemaan jalkaisin suoraan hotellilta. Rovaniemellä on myös rikas kulttuurielämä, korkeatasoisia museoita, kiinnostavia ravintoloita ja viihtyisiä kahviloita. Ostoksilla keskustassa ja napapiirillä voi hankkia omaksi tai lahjaksi huoneistamme tuttuja designesineitä ja muuta suomalaista designia. Lapsiperheille löytyy helposti saavutettavia elämyksiä, ja mahdollisuus tavata Joulupukki ilmielävänä vuoden jokaisena päivänä kiinnostaa myös monia aikuisia.

Majoitu 20% edullisemmin

Tarjoamme majoitukset nyt 20% edullisemmin. Alennus on voimassa 1.3.–30.04.2023 tehdyille varauksille. Hyödyntääksesi tarjouksen tarkista huoneiden varaustilanne järjestelmästämme ja käytä varatessasi koodia KEVAT23. Tarjous koskee varauksia, jotka ovat tehty suoraan verkkosivuiltamme tai sähköpostitse. Voit peruuttaa varauksen veloituksetta viimeistään 48 tuntia ennen saapumista.

Tutustu huoneisiin