Tutustu palveluihimme ja Rovaniemeen

Täältä löydät käytännön tietoa palveluistamme sekä vinkkejä ajan viettoon Rovaniemellä. Jos mieleesi tulee kysyttävää koskien varaustasi tai muita käytännön seikkoja, älä epäröi ottaa yhteyttä! Autamme mielellämme.

Ennen saapumista

Huonevaraukset vain verkossa

Otamme vastaan vain online-varauksia, ja varaukset maksetaan aina ennakkoon. Huonevarauksen voi tehdä joko omilla sivuillamme tai booking.com -palvelussa tai Expediassa. Huoneemme löytyvät myös Airbnb-palvelusta.

Peruutusehdot

Varauksen voi perua veloituksetta 48 tuntia ennen sen alkamista. Peruuttaessasi varauksen 24 tuntia ennen sen alkamista pidätämme 50% varatun yöpymisen hinnasta. Alle vuorokauden sisällä tehdyistä peruutuksista emme palauta maksua. Rovaniemen sesonkiajalle 1.12.–31.3. tehtyjä varauksia ei voi perua.

Ilmoitathan lisävuodetarpeen etukäteen!

Ilmoitattehan lisävuodetarpeen varauksen yhteydessä! Lisävuoteita ei lasketa suoraan varauksen kokonaishintaan, vaan ne maksetaan erikseen perille saavuttuanne. Kaikissa huoneissa perushintaan kuuluu kahden hengen majoitus. Lisävuoteissa majoittuvista perimme lisämaksun, 30 €/hlö/yö. Kaikki alle 2-vuotiaat lapset majoittuvat hintaan 20 €/yö, kun käytetään vauvansänkyä.

Varaa pysäköinti ennakkoon

Haaweella on asiakkailleen maksuttomia pysäköintipaikkoja, jotka tulee varata etukäteen. Jos siis tarvitset pysäköintipaikkaa, ilmoitathan siitä meille jo varauksen yhteydessä tai ennen saapumistasi.

Kun saavut Haaweeseen

Vastaanotto, check-in ja check-out

Haaweessa ei ole vastaanottotiskiä, mutta olemme tavoitettavissa hotellilla joka päivä klo 12–21. Autamme teitä mielellämme kaikissa vierailuunne liittyvissä asioissa.

Haaween ovet aukeavat koodilla, jonka lähetämme teille ennen saapumistanne. Koodi on voimassa klo 16 lähtien saapumispäivänänne. Check-in tapahtuu automaattisesti, kun käytätte saamaanne koodia ensimmäisen kerran. Check-out tulee tehdä lähtöpäivänä klo 11.30 mennessä – lähtekää vain huoneesta ja sulkekaa ovi perässänne. Helppoa, eikö vain? Jos saavutte Rovaniemelle jo ennen check-in-ajan alkua tai lähdette check-out-ajan jälkeen, voitte hyödyntää matkatavarasäilytystämme.

Jos teillä on kysyttävää huoneeseenne, varaukseenne tai check-in tai check-out-aikoihin liittyen, ottakaa yhteyttä
Puh. +358 40 093 3689
[email protected]

Matkatavarasäilytys

Jos saavutte Rovaniemelle ennen check-in-aikaa tai lähdette check-out-ajan jälkeen, voitte jättää matkatavarat säilytettäväksi lukittuun matkatavarahuoneeseemme. Kertokaa meille aikataulunne ennen saapumistanne, niin voimme palvella teitä tässäkin asiassa.

Tee-se-itse aamiainen

Haaweella ei ole ravintolaa. Tarjoamme kuitenkin huoneen hintaan ainekset ruokavalioonne räätälöityyn tee-se-itse-aamiaiseen. Siihen kuuluu mm. herkullista kylmäpuristettua mustikkamehua, jugurttia ja voileipätarvikkeet. Kurkistakaa jääkaappiin, sieltä löytyy! Huoneessanne on myös veden- ja kahvinkeitin sekä kahvia ja teetä. Ilmoitattehan huonevarauksen yhteydessä mahdolliset erikoisruokavaliot, niin osaamme ottaa ne huomioon. Tee-se-itse-aamiaisen hyvä puoli on se, että sen voi nauttia missä ja milloin haluaa – vaikka vuoteessa iltapäivällä, jos siltä tuntuu!

Muut palvelut

Haaweessa on maksuton WiFi (Haawe Guest). Huoneistot siivotaan päivittäin, jolloin täydennämme myös aamiaistarvikkeet ja suihkutuotteet. Jos huomaatte puutteita huoneenne varustuksessa tai teillä on kysyttävää huoneeseenne liittyen, ottakaa yhteyttä
Puh. +358 40 093 3689
[email protected]

Tekemistä lähellä

Haawe Boutique Apart Hotel

Valtakatu 22
96200 Rovaniemi, Finland

Katso palvelussa Google Maps

Nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia

Haaweessa olet aivan Rovaniemen keskustassa, muutaman askeleen päässä ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Haaweesta on myös lyhyt kävelymatka useimpiin ympäri vuoden auki oleviin nähtävyyksiin: tiedekeskus Arktikumiin, joka esittelee Rovaniemen ja Lapin historiaa sekä Arktisten alueiden tutkimusta, Kulttuuritalo Korundiin, joka Haaween tavoin sijaitsee kauniisti entisöidyssä 1930-luvun rakennuksessa, ja metsien kestävästä käytöstä kertovaan tiedekeskus Pilkkeeseen. Visit Rovaniemi eli Rovaniemen matkailuneuvonta palvelee teitä 0,2 km päässä Haaweesta. Sen verkkosivuilta saat lisää tietoa Rovaniemen elämyksistä ja nähtävyyksistä.

Luontoelämyksiä ja liikuntaa

Vaikka Haawe sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa, ei luontoon ole pitkä matka. Kivenheiton päässä sijaitsevan joen varsi on suosittu lenkkeilyreitti kesäisin, ja sen jäällä hiihtäminen kaupunkilaisten lempipuuhaa. Joen toisella puolella olevan Ounasvaaran rinteiltä löytyy maisemia, jotka ovat innoittaneet meitä huoneiden suunnittelussa. Kesäisin avoinna olevan Luontopolun varrelta löytyy mm. rakka ja kirkasvetinen kaltio eli lähde. Sekä tietysti laavu, jonka suojiin voi pysähtyä lämmittelemään ja paistamaan makkaraa. Laavulle pääsee talvellakin talvikävelyreittiä pitkin. Ounasvaara on myös suosittu lenkkimaasto sekä talvisin hiihto- ja lumikenkäilypaikka.

Lasten kanssa matkalla

Lapsille Rovaniemi on varsinainen satumaa – Joulupukin kotikaupunki, jossa hänet voi tavata henkilökohtaisesti vuoden jokaisena päivänä! Napapiirille joulupukin luokse kulkee bussi numero 8, jonka pysäkille on Haaweesta matkaa n. 100 metriä. Aivan lähistöllä on kaksi leikkikenttää, joissa tekemisen ja liikkumisen riemun lisäksi on mahdollisuus tutustua paikallisiin lapsiperheisiin.