Loading

Usein kysyttyä

Mikä on HAAWE?

HAAWE on Suomessa sijaitseva designhotelli, joka tarjoaa Lapin luonnosta inspiroituneita elämyshuoneita Rovaniemen ydinkeskustassa. Emme poikkeuksellisesti tarjoa ympärivuorokautista vastaanottoa, vaan yöpymiset varataan aina etukäteen. HAAWE-hotellin ovet aukeavat erityisellä koodilla, jonka lähetämme Teille ennen saapumistanne.

Kuinka check in tehdään?

Vastaanottomme on auki päivittäin kello 12-21 välillä, check in on mahdollista tehdä kello 15-21 välisenä aikana. Mikäli  kuitenkin saavutte kello 21 jälkeen, ottakaa ystävällisesti etukäteen yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme palvella teitä paremmin.

Kuinka check out tehdään?

Check out tulee tehdä 11:30 mennessä, avain jätetään hotellihuoneeseen.

Kuinka varata huone?

Huoneen voitte varata joko verkkosivuiltamme tai booking.com-sivuston kautta. Huoneemme löytyvät myös Airbnb-palvelusta. Varaukset maksetaan aina ennakkoon. Huomioithan, ettemme ota maksua vastaan paikan päällä.

Voiko varausta perua?

Varauksen voi perua veloituksetta 48 tuntia ennen sen alkamista. Peruuttaessasi varauksen 24 tuntia ennen sen alkamista, pidätämme 50% varatun yöpymisen hinnasta. Alle vuorokauden sisällä tehdyistä peruutuksista emme palauta maksua. Rovaniemen sesonkiajalle 1.12.-31.3. tehtyjä varauksia ei voi perua.

Tarjoaako HAAWE aamiaista?

Jokaisen huoneen jääkaapista löytyy ruokavalioonne räätälöidyt aamiaistarvikkeet kuten puuroa, kahvia, mehua ja voilepätarvikkeita. Tiedustelemma varauksen yhteydessä ruokavalionne. HAAWE-hotellissa ei ole ravintolaa.

Welcome

Your dreams. Into reality.
Haawe Boutique Apart Hotel

Valtakatu 22
96200 Rovaniemi, Finland
+358 40 093 3689
hello (@) haawe.fi